Gratis verzending vanaf €30,00 | Levering binnen 1-3 werkdagen
Gratis verzending vanaf €30,00 | Levering binnen 1-3 werkdagen
Winkelwagen 0

Verzending en levering

Anno 2020 zijn we enorme luxe gewend. Bestelde pakketjes vallen vaak nog dezelfde dag op de deurmat. Om dit als aanbieder te kunnen realiseren moeten er flinke kosten worden gemaakt op het gebied van transport en logistiek.


Wij hebben ervoor gekozen om deze kosten niet te maken en de producten direct vanuit de leverancier te laten verzenden. Het voordeel dat wij op transport en logistiek besparen is dat wij jou een voordelige prijs kunnen aanbieden. 

Wij versturen onze producten dus direct vanuit onze leveranciers. Hierdoor is de levertijd wellicht langer dan je gewend bent.  Om het wachten te belonen nemen wij de verzendkosten voor onze rekening. Geen slechte deal toch?

De gemiddelde levertijd is 8 tot 12 dagen na verwerking van de bestelling*.

Wij willen je vragen om je bestelgegevens altijd goed te controleren. Indien er benodigde informatie ontbreekt moet onze klantenservice contact met je opnemen. Hierdoor kan de bestelling mogelijk vertraging oplopen.

*Onze levertijden zijn niet gegarandeerd, deze zijn geschat. Wijken de levertijden af van deze schatting. Neem dan contact op met onze klantenservice (klantenservice@yogasolutions.nl)