Gratis zending vanaf €15 | Levering binnen 3 werkdagen
Gratis zending vanaf €15 | Levering binnen 3 werkdagen
Winkelwagen 0

Delivery & return

Levertijd


Wij hebben (nog) geen geautomatiseerd warenhuis zoals de eindbazen van Bol.com, daarom kunnen we niet beloven dat je pakketje na bestelling de volgende dag in huis is. Maar, je kan er wel vanuit gaan dat we met alle liefde en zorgvuldigheid omgaan met jouw bestelling. 

De gemiddelde levertijd is 3 werkdagen na verwerking van de bestelling*.

Wij willen je vragen om je bestelgegevens altijd goed te controleren. Indien er benodigde informatie ontbreekt moet onze klantenservice contact met je opnemen. Hierdoor kan de bestelling mogelijk vertraging oplopen.

*Het is mogelijk dat de levertijden door omstandigheden afwijken van de gem. levertijd. Indien dit het geval is, neem dan contact op met onze klantenservice (klantenservice@mundobracelets.com)

Retourneren

Bedenktijd
Bij Mundo bracelets heb je altijd 14 dagen bedenktijd. Voldoet het product niet helemaal aan jouw wensen, dan kan je deze dus altijd aan ons retour sturen. 
 

Retour zenden in 3  eenvoudige stappen

Stap 1: vul het retourformulier in 

Het retourformulier van Mundo bracelets download je hier

Stap 2: het retour sturen van het product

Stuur het artikel samen met het ingevulde retourformulier naar ons retouradres. Als je zeker wilt zijn van je retourzending, zorg er dan voor dat je het pakketje voorziet van een track and trace code. Als zender ben jij verantwoordelijk voor het pakket. 

Stap 3: ontvang het aankoopbedrag op je bankrekening

Zodra wij het pakketje met de producten in de originele staat hebben ontvangen, dan maken wij binnen 5 werkdagen het aankoopbedrag over naar je bankrekening. 

 

f