Verzending & retour

Levertijd

Wij hebben (nog) geen geautomatiseerd warenhuis zoals de eindbazen van Bol.com, daarom kunnen we niet beloven dat je pakketje na bestelling de volgende dag al in huis is. Maar je kan er wel van uit gaan dat we met alle liefde en zorgvuldigheid omgaan met jouw bestelling. 

De gemiddelde levertijd is 3 werkdagen na verwerking van de bestelling.

Wij willen je vragen om je bestelgegevens altijd goed te controleren. Indien er informatie ontbreekt neemt onze klantenservice contact met je op. Daardoor kan de bestelling mogelijk vertraging oplopen.

Retourneren

Bedenktijd
Bij Mundo Bracelets heb je altijd 14 dagen bedenktijd. Voldoet het product niet helemaal aan jouw wensen, dan kan je deze dus altijd aan ons retour sturen. 
 

Retour zenden in 3 eenvoudige stappen

Stap 1: Vul het retourformulier in.

Het retourformulier van Mundo Bracelets download je hier.

Stap 2: Het retour sturen van het product.

Stuur het artikel samen met het ingevulde retourformulier naar ons retouradres. Als je zeker wilt zijn van je retourzending, zorg er dan voor dat je het pakketje voorziet van een track&trace code. Als zender ben jij verantwoordelijk voor het pakket. 

Stap 3: Ontvang het aankoopbedrag op je bankrekening.

Zodra wij het artikel in de originele staat hebben ontvangen, storten wij binnen 5 werkdagen het aankoopbedrag terug op je bankrekening. 

 

f