FAQ

Wij hebben de meest gestelde vragen voor je op een rijtje gezet. Zit jouw vraag er niet tussen? No worries! Stuur je vraag via een mailtje (klantenservice@yogasolutions.nl) of een berichtje via Instagram. Dan komen wij er snel op terug. 

1. Wie zijn Yoga solutions?

Wij zijn jonge ondernemers die zelf, o.a. na een drukke dag werken, regelmatig de ontspanning zoeken in een fijne Yoga sessie. Vanuit deze gedachte is het idee ontstaan om producten aan te bieden die bijdragen aan een vitale levensstijl. Daarbij houden we onze speerpunten, namelijk: kwaliteitsproducten tegen een betaalbare prijs aanbieden met een hoge klantvriendelijkheid, altijd hoog in het vaandel.
2. Hoe zit het met de relatief lange levertijd?
Anno 2020 zijn we enorme luxe gewend. Bestelde pakketjes vallen vaak nog dezelfde dag op de deurmat. Om dit als aanbieder te kunnen realiseren moeten er (hoge) kosten worden gemaakt op het gebied van transport en logistiek.
 Wij hebben ervoor gekozen om deze kosten niet te maken en de producten direct vanuit de leverancier te laten verzenden. Zodoende kunnen wij op deze processen besparen en jou een voordelige prijs aanbieden.
3. Ik heb mijn bestelling niet binnen de gewenste levertijd ontvangen, wat nu?
Allereerst, geen zorgen! Heb je je pakketje 3 dagen na de uiterste afleverdatum nog niet ontvangen, neem dan contact met ons op. Dit kan via het Instagram, het contactformulier of ons email adres (klantenservice@yogasolutions.nl). We zullen dan direct de status bij de leverancier checken.
 Doordat onze producten direct vanuit onze leverancier verzonden worden kunnen we niet het gehele transport waarborgen. Om die reden komt het bij een minimaal aantal verzending voor dat deze vertraging oplopen. Mocht dit het geval zijn, dan lossen we dat samen op.
4. Ik ben niet tevreden met het product, kan ik deze terugsturen?
Laten wij vooropstellen dat de tevredenheid van onze klant erg belangrijk is. Bij Yoga Solutions geven we je tot 14 dagen na ontvangst de mogelijkheid om het product terug te sturen.
5. Moet ik betalen voor de verzendkosten als ik iets retour stuur?
Het antwoord is ja. En dat willen wij graag even uitleggen. Wij van Yoga Solutions vinden het maatschappelijk aspect van ondernemen iets dat niet vergeten moet worden. Vanuit dit kader willen wij dat onze klanten wel overwogen onze producten kopen. In de huidige maatschappij bestellen veel consumenten producten omdat deze toch wel gratis retour verzonden kunnen worden. Daar waar de producten al een lange weg afleggen om bij jou thuis te komen. Willen we de drempel tot nog meer uitstoot niet weg halen.
6. Hoe stuur ik iets retour?
Alles over het retourneren van een product lees je op de pagina 'retourneren'.
7.Ik heb verschillende producten besteld, maar nog niet alles ontvangen. Hoe kan dit?
Doordat wij onze producten direct vanuit onze verschillende leverancier laten verzenden is het niet, indien je producten hebt besteld van verschillende leveranciers, mogelijk om deze producten samen te voegen. De producten zullen apart vanuit iedere leverancier verzonden worden.